Halkomakoneen rahoitus – katso vaihtoehdot

Halkomakoneen rahoitus – katso vaihtoehdot

Maalla asuessa tai mökillä halkojen tekeminen on usein päivien urakka. Silloin työtä voi helpottaa merkittävästi halkomakoneella. Koneet eivät kuitenkaan ole, etenkään parhaat niistä, aivan pieniä hankintoja. Tällöin rahoituksen käyttäminen halkomakoneen hankintaan saattaa olla järkevä ja perusteltu ratkaisu. Halkomakoneella helpotat elämääsi ja voit nauttia olostasi, käyttämättä kaikkea vapaa-aikaasi halkojen pilkkomiseen.

Halkomakone käyttötarkoituksen mukaan

Hankintaa suunnitellessa, kannattaa miettiä, millaiseen käyttöön halkomakonetta tarvitsee. Ammattilaisilla ja satunnaisesti konetta käyttävillä vaatimukset koneen suhteen ovat täysin erilaiset. Koneissa käyttövoima, toimintanopeus ja muut ominaisuudet vaihtelevat suuresti. Satunnaisesti käytettäessä bensalla tai sähköllä toimiva halkomakone saattaa olla paras vaihtoehto. Ammattilainen taas tarvitsee koneen, joka on mahdollisimman tehokas ja nopea. Nämä kaikki ominaisuudet vaikuttavat tietysti koneen hintaan. Kun tiedät, millainen tarpeesi on, voit etsiä sinulle sopivinta konetta.

Miksi käyttää rahoitusta halkomakoneen hankinnassa?

Hinnat vaihtelevat halkomakoneissa muutamista satasista tuhansiin euroihin. Pankkilainaa sen hankintaan ei kannata useinkaan käyttää, vaan yksinkertaisin ja helpoin vaihtoehto on vakuudeton laina, jota voit hakea helposti netissä.

Hankintana halkomakone on sen verran arvokas, että monellakaan ei välttämättä ole suoraan rahaa tehdä hankintaa ilman rahoitusta. Rahoituksen avulla hankinnan kustannukset voi jaksottaa pidemmälle aikavälille, jolloin hankinta ei tee suurta lovea omaan talouteen.

Miten hankkia rahoitus?

Rahoitusta on saatavilla monesta eri paikasta eri pankeilta ja rahoituslaitoksilta. Kilpailuttamalla lainat ja saat tarjouksen useammasta eri paikasta yhdellä kertaa. Saat myös selkeän vertailun, josta ilmenee lainan kustannukset, korot ja muut ehdot. Vertailu on tehty puolueettomasti puolestasi, jolloin sinun ei tarvitse tehdä hakemuksia useaan paikkaan erikseen. Voit olla myös varma siitä, että rahoitukseen ei liity mitään yllättäviä piilokuluja. Vertailusta pääset suoraan valitsemaan sinulle sopivimman vaihtoehdon ja yhdellä klikkauksella viimeistelemään hakemuksesi valitsemasi tarjoajan sivuilla.

Rahoituksen vertailu ja hankkiminen onnistuu siis helposti kotisohvalta jopa puhelimella tai tietokoneella.

Miten vakuudeton laina toimii?

Hankkimalla vakuudettoman lainan, sinun ei tarvitse hankkia takaajia tai sitoa omaisuuttasi lainan vakuudeksi. Vakuudeton laina on kulutusluotto. Nykyisin vakuudettomiakin lainoja on tarjolla hyvin kilpailukykyisillä koroilla ja maltillisilla kuluilla luotettavilta luotonantajilta. Kulutusluotto heti tilille on hyvä ratkaisu halkomakoneen hankintaan. Silloin voit hankkia koneen juuri silloin, kun löydät sopivan. Rahat siis maksetaan heti tilillesi, useimmiten jo saman päivän aikana. Tällöin sinun ei tarvitse odotella, vaan voit tilata koneen vaikkapa verkkokaupasta.

Rahoituksella voit tehdä hankinnan mistä haluat

Netistä haettavan kulutusluoton avulla voit ostaa halkomakoneen juuri sieltä, mistä haluat. Sinun ei tarvitse sitoutua tiettyyn liikkeeseen tai tiettyyn merkkiin vaan voit ostaa halkomakoneen vaikkapa yksityiseltä henkilöltä. Rahoitus siis antaa sinulle hyvät mahdollisuudet hankkia juuri sellainen kone kuin haluat, juuri silloin, kun sitä tarvitset ja sieltä, mistä löydät parhaan vaihtoehdon itsellesi.

Miksi rahoitus kannattaa kilpailuttaa?

Kilpailuttamalla varmistat, että saat helposti ja nopeasti puolueettomat vaihtoehdot useilta eri rahoituslaitoksilta. Korot, tilinhoitomaksut ja muut kulut saattavat vaihdella merkittävästi eri lainavaihtoehtojen välillä. Kilpailuttamalla voit säästää merkittävästi rahaa, koska palvelu näyttää aina lainan kokonaiskustannukset. Kilpailuttaminen on erittäin helppoa ja nopeaa. Se ei myöskään maksa mitään.

Kuinka suuren rahoitukset voi saada?

Kulutusluotoissa lainasumma on 500–60 000 euroa. Se riittää hyvin halkomakoneen ostoon. Kannattaa ensin siis miettiä millaisen koneen tarvitsee ja mitä se maksaa ja sitten hankkia rahoitus. Tämän kaiken voi tehdä suoraan omalta kotisohvalta, ilman että kiertelee liikkeissä tai odottelee päiviä lainapäätöstä tai sitä, milloin voi tehdä hankinnan. Laina kannattaa mitoittaa omaan talouteen sopivaksi.